Kies maar

Home menu

De Labradoodle

Lilly's nestje mei 2013

Indie's nestje mei 2013

Beau's eerste nestje

Onze honden

Oldvillagedoodledag 2011

Gastenboek

Dutchdoodles dagen

Wie zijn wij menu

Allergie menu

Portretten van de Oldvillagedoodles

Plannen menu

fotos menu

Verzorging

Vacht verzorging menu

Opvoeden

Portretten

Wachtlijst

Links

Contact

De Binck

Dutchdoodles-dag 28 juni 2009

 

 

De eerste Labradoodledag die wij met Indie meegemaakt hebben. Het was een dag voor alle Dutchdoodles puppen, dus alle broers, zussen, halfbroers en halfzussen van Indie. En natuurlijk haar ouders. Silke hebben we voor het eerst in levende lijve gezien.

 

 

Dutchdoodles

 

 

Het was een supergezellige dag, we hebben met een boel leuke mensen kennis gemaakt. Alles was perfect georganiseerd door Jeanine, Angelique en Petra.

Na de kennismaking waarbij alle honden als gekken achter elkaar aan renden en met elkaar stoeiden was er een korte instructie van een hondentrainster.

 

 

Paloma krijgt training

 

 

Na het eten en drinken werd een zakloopwedstrijd met hond gedaan. Zou me niets verbazen als de winnaar een nieuw wereldrecord heeft neergezet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaklopen

Familie

Na de wedstrijd volgde een korte lezing van Maud Gerrits van Ra-Mi (communicatie met dieren). Zij vertelde kort over haar meer intuitieve manier van het trainen met de hond. Klik hier om een kijkje te nemen op de website van Ra-Mi.

Mooie doodles

Spelen met de sproeier

De volgorde weet ik niet zo goed meer maar Petra kreeg namens alle aanwezigen een mooi foto boek met daarin foto's van alle dutchdoodles puppen.

Uitreiking foto boek

Inmiddels was het rond halfvier en was onze kleine Xander volledig aan het instorten, evenals Indie die door het ravotten total loss was. We besloten dat het voor ons tijd was om naar huis te gaan (nog een ritje van ruim twee uur). Bij het afscheid kregen we nog een klein cadeautje mee...... Wat een geslaagde dag. Met dank aan de organisatie, die alles prima voor elkaar had.

Springkussen

Ik heb lukraak maar wat foto's gemaakt... Als u een foto van uw hond ziet maar er staat een verkeerde naam bij, laat het even weten en ik corrigeer het.... Wilt u een groter bestand van een foto, mail het even en ik stuur hem op.

Silke en Indie