Kies maar

Home menu

De Labradoodle

Lilly's nestje mei 2013

Indie's nestje mei 2013

Beau's eerste nestje

Onze honden

Oldvillagedoodledag 2011

Gastenboek

Dutchdoodles dagen

Wie zijn wij menu

Allergie menu

Portretten van de Oldvillagedoodles

Plannen menu

fotos menu

Verzorging

Vacht verzorging menu

Opvoeden

Portretten

Wachtlijst

Links

Contact

Lillian met Zenja

Zenja

 

Zenja was onze derde Australian Labradoodle. Ze is geboren op 6 december 2009. Op 23 april 2010 is Zenja gestorven.. Ze had een infectie-ziekte die haar fataal werd. We houden het stukje hieronder op de site omdat ze toch een stukje van ons Doodle-leven uitmaakt...

 

We hebben Zenja gekocht van Curtis Rist van Hudson Labradoodles uit Amerika. Bij Curtis heette ze Hudson Fairy Girl, bij ons heet ze voluit Zenja Tinkerbell.

Zenja

 

 

Zenja is een mini Australian Labradoodle. Ze heeft een prachtige rode wavy fleececoat vacht.

 

Stamboom; Klik hier voor de stamboom van Zenja

De vader van Zenja is Tegans The Porter en haar moeder is Tegans Fairytail. Hieronde een foto van vader's.... Voor haar moeder moet ik nog even zoeken.

 

 

Zenja's vader

 

Vanmiddag 15 aril hebben we haar opgehaald op Schiphol. Op zich ook een belevenis. Het voorstellen aan Indie en Jade ging ook goed... Volgens mij hebben ze niet eens door dat Zenja een hond is.

 

 

 

 

 

Zenja

Vandaag (16 april 2010) zijn we met Zenja naar de dierenarts geweest. Alles was goed maar ze was aan de lichte kant... Gelukkig eet ze als een dijkwerker dus dat zal de komende dagen wel goed komen.

Vanmiddag (17 april) hebben we voor het eerst op het strand gelopen... Een klein stukje natuurlijk want Zenja mag nog niet zo ver lopen.

Zenja op het strand

Het is moeilijk te begrijpen maar afgelopen vrijdag avond is Zenja gestorven... We waren erbij toen het gebeurde... Ze was nog steeds in de dierenkliniek van onze dierenarts.... De darminfectie die ze opgelopen had is haar fataal geworden.

In de dierenkliniek is Zenja zo goed verzorgd... Alle medewerkers hebben alles gedaan om Zenja beter te maken... We zijn ze hier zeer dankbaar voor... Helaas heeft het uiteindelijk niet mogen baten en hebben we afscheid moeten nemen van Zenja...

We hebben echt een afschuwelijke week achter de rug en proberen ons te richten op Indie, ze heeft nu alle aandacht nodig met de dekking in het vooruitzicht...

Zenja