Kies maar

Home menu

De Labradoodle

Lilly's nestje mei 2013

Indie's nestje mei 2013

Beau's eerste nestje

Onze honden

Oldvillagedoodledag 2011

Gastenboek

Dutchdoodles dagen

Wie zijn wij menu

Allergie menu

Portretten van de Oldvillagedoodles

Plannen menu

fotos menu

Verzorging

Vacht verzorging menu

Opvoeden

Portretten

Wachtlijst

Links

Contact

Rocco

Rocco

 

Omdat het toch wel erg moeilijk was om een goede reu te vinden die geschikt is om Indie te dekken hebben we een andere oplossing gevonden.

 

Rocco

 

 

Rocco

 

 

Samen met Petra en Rudy van Dutchdoodles en Janine en Rob van Hollanddoodles hebben we een prachtige Australian Labradoodle fokreu uit Canada gekocht. Rocco is afgelopen zaterdag 12 december in Nederland aangekomen. Petra had al een prima gastgezin voor Rocco gevonden en daar is hij direkt naar toe gegaan.... Hij krijgt daar vast een mooi teventje.

 

 

Rocco heet officieel US Labradoodles Murphy. We hebben hem gekocht van Paige van Coulee Labradoodles. Hij is een standaard reu en heeft een rode fleece vacht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Stamboom van Rocco

Rocco stamboom

Rocco is met vlag en wimpel voor alle testen geslaagd en heeft in Canada al een paar nestjes "veroorzaakt". Binnenkort meer over deze kindvriendelijke loebas...

Vandaag 30 december 2009 zijn we bij Petra en Rudy op bezoek geweest. We zijn een stukje in het bos gaan lopen en daar was Rocco ook. Hij heeft het erg naar zijn zin bij Nancy. Rocco is echt een lieve hond hij speelde direct met het hele clubje dutchdoodles mee. Tussen Binck en Rocco ging het ook goed... Binck liet wel één keer blijken dat hij toch wel de grootste Bink was....

Rocco

Indie en Rocco

Rocco

Vandaag 29 april hebben we Rocco opnieuw gezien voor de dekking van Indie... Helaas heb ik geen goede foto kunnen maken maar wat is hij veranderd zeg... Zijn vacht is veel mooier en voller en hij is wat zwaarder geworden en daardoor oogt hij een stuk imposanter.... Hij heeft een goed leven bij Nancy en haar gezin...

Ik hoop volgende keer een paar mooie foto's te kunnen maken...

Rocco 24 mei

Hier een foto van Rocco op de tweede DutchDoodlesDag... Er waren een kleine veertig honden waaronder Binck en een paar andere reuen... Er is geen grauw of knauw uitgedeeld... Toch wel bijzonder... Rocco was nog wel verliefd op Indie maar die wilde niets meer van haar aanbidder weten omdat ze zwanger is.

Inmiddels is het eerste nestje van Rocco en Indie uitgevlogen... Beau (een echte dochter van haar vader) gaat bij de familie Rodenburg in Goudswaard wonen. Als ze daarvoor geschikt is zal ze zelf later nestjes krijgen en hopelijk de mooie rode kleur die Rocco ook heeft weer doorgeven aan een volgende generatie.