Kies maar

Home menu

De Labradoodle

Lilly's nestje mei 2013

Indie's nestje mei 2013

Beau's eerste nestje

Onze honden

Oldvillagedoodledag 2011

Gastenboek

Dutchdoodles dagen

Wie zijn wij menu

Allergie menu

Portretten van de Oldvillagedoodles

Plannen menu

fotos menu

Verzorging

Vacht verzorging menu

Opvoeden

Portretten

Wachtlijst

Links

Contact

Nui

Oldvillage NUI

Nui

 

Nui is geboren op 8 september 2011. Ze is een dochter van Jade. Omdat we Nui vanaf het eerste begin al een bijzonder puppy vonden hebben we besloten haar aan te houden om misschien later zelf ook puppy's te krijgen.

Nui woont bij Trudy en Aat Verschoor waar ze een heerlijk doodle leven heeft. Ze is een prachtige standaard doodle geworden met een superlief karakter. Nui heeft bij Trudy en Aat een aktief leventje, ze gaat mee op vakantie en krijgt voldoende beweging en training.

Nui in de kano

 

Omdat Nui qua karakter en uiterlijk echt aan onze verwachtingen heeft voldaan hebben we besloten om haar heupen en ellebogen te laten testen. Dierenarts Pijls zag al dat de heup en elleboogfoto's geen afwijkingen lieten zien. We wachten dus vol vertrouwen op de uitslag van de OFA.

Heup foto's van Nui

Altijd interesant om te zien. Boven zijn de foto's van de heupen van Nui. Hieronder de foto's van de ellebogen. Dierenarts Pijls was erg tevreden en zag geen problemen.

Nui's ellebogen

Als de uislag van de OFA binnen is gaan we de ogen van Nui laten testen en als dat ook geen problemen geeft zal ze bij haar volgende loopsheid gedekt gaan worden.

Rennen in de wind

 

Inmiddels is de uitslag van de OFA binnen Nui heeft goede heupen en ellebogen. Ook de oogarts was tevreden en ze mag dus een nestje krijgen. We willen haar tijdens een volgende loopsheid laten dekken.

 

We wachten in spanning af.