Kies maar

Home menu

De Labradoodle

Lilly's nestje mei 2013

Indie's nestje mei 2013

Beau's eerste nestje

Onze honden

Oldvillagedoodledag 2011

Gastenboek

Dutchdoodles dagen

Wie zijn wij menu

Allergie menu

Portretten van de Oldvillagedoodles

Plannen menu

fotos menu

Verzorging

Vacht verzorging menu

Opvoeden

Portretten

Wachtlijst

Links

Contact

Het eerste nestje van Lilly (3 mei 2013)

In de hele vroege ochtend van drie mei heeft Lilly haar eerste nestje gekregen. De bevalling was op onze slaapkamer begonnen. We hadden besloten Lilly op onze slaapkamer te leggen zodat we nog wat koneden slapen... Lillian werd wakker omdat Lilly aan haar hand likte en toen hoorden we een beetje gepiep... Ik dacht dat het een beest buiten was, we hadden het raam open staan... Maar het was haar eerste puppy...

Daarna kwamen ze netjes om het half uur... Niet te geloven zo makkelijk en zo goed als Lilly het deed. Ze was helemaal niet onrustig ofzo, iets wat we bij de andere dames nogal een zien.

Uiteindelijk is het een prachtig nestje geworden met acht jongens en een meisje.

Lilly's puppy's

5 mei 2013

Het gaat goed met de jongens en het meisje. Ze zijn allemaal gegroeid. Lilly is echt een goede moeder. Ze geeft de puppy's goed te drinken en ze blijft er zo rustig onder... mooi om te zien.

Lilly met puppy's

11 mei 213

Alles goed geen groot nieuws uit de werpkist... Alles groeit goed en ligt tevreden te ronken na het eten bij moeder..

Omdat Lilly en Gabe zo'n goede combi zijn willen we uit dit nestje een fokreutje aanhouden... We zoeken daarom een lief gastgezin in de omgeving van Ouddorp... Goeree Overflakkee, Voorne Putten of richting Zeeland.

18 mei 2013

Socialiseren

Het blijft goed gaan met onze bruintjes... Ze groeien goed, vanaf volgende week gaan we de dame en heren een beetje laten wennen aan vast voer... zal wel weer een kliederboel worden. De pupjes zijn eergister voor het eerst ontwormd. Langzaam aan gaan we de puppy's ook steeds meer oppakken om ze aan ons te laten wennen... Ze vinden het heerlijk.

Ambika met puppy aan het kroelen

De oogjes zijn allemaal open en ze tijgeren als een dolle door de werpkist. Echt schattig om te zien... ongeloofelijk hoe snel ze zich ontwikkelen...

Lilly krijgt een kusje van Gabe