Kies maar

Home menu

De Labradoodle

Lilly's nestje mei 2013

Indie's nestje mei 2013

Beau's eerste nestje

Onze honden

Oldvillagedoodledag 2011

Gastenboek

Dutchdoodles dagen

Wie zijn wij menu

Allergie menu

Portretten van de Oldvillagedoodles

Plannen menu

fotos menu

Verzorging

Vacht verzorging menu

Opvoeden

Portretten

Wachtlijst

Links

Contact

Indie's nestje mei 2013

Op vier mei 2013 is Indie bevallen... Ze kreeg negen prachtige gezonde puppy's, vier jongetjes en vijf meisjes. Helaas zijn er twee puppy's dood geboren... Ze had dus elf kleintjes in haar buik... terwijl wij dachten dat het er maar vijf of hooguit zes waren.

Omdat we nog nooit een puppy bij de geboorte verloren hebben waren we toch wel even een beetje aangeslagen. We zijn nadat puppy zeven en acht dood ter wereld kwamen snel naar de dierenarts gegaan. Onderweg kreeg Indie alweer persweeen wat het geheel tot een spannend ritje maakte.

Bij de dierenarts werd nummer negen geboren... Gelukkig gezond. Voor de zekerheid hebben we een rontgenfoto laten maken om te kijken of de bevalling achter de rug was. Gelukkig maar want er moesten nog twee puppy's geboren worden. Na een injectie met een weeen opwekker was het zo gepiept..

Wat een stress en schrik zeg... Maar uiteindelijk zijn we zo blij met negen gezonde puppy's.

Moedertje Indie met haar puppy's

We zijn zo trots op Indie ze zorgt perfect voor haar kroost..

11 mei 2013

De pupjes van Indie zijn een week... Alles gaat goed maar in het begin was Indie toch wat nerveus (waarschijnlijk door al het gestress bij de bevalling). De puppy's groeien goed en zien er prachtig uit... Het lijkt net of bij sommigen de oogjes al een beetje opengaan...

Puppy's

18 mei 2013

Alles gaat perfect met de kindertjes van Indie. Alles groeit als kool, de oogjes zijn allemaal open en de dames en heren beginnen al aardig door de werpkist te lopen. Indie blijft haar puppy's goed voeden dus ze maakt het voor ons allemaal wat makkelijker.

puppy turquoise

Als ze zo doorgroeien gaat de eerste straks over de kilo... De kwetsbaarste periode hebben we dan wel gehad.

puppys in de mandXander houdt de puppy's in de gaten terwijl Lillian de werpkist schoonmaakt.

25 mei 2013

Alles goed in de werpkist. alles groeit als kool. Elke keer verbazen we ons erover hoe snal alles weer gaat. De puppy's worden langzaamaan aan vast voer gewend, ze slobberen heerlijk van het papje, maar maken er weer een bende van. Kijk maar hieronder.

Puppy's aan het eten